Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

ΥΓΕΙΑ: Παιδικές ιώσεις και τρόποι να τις αποφύγουμε!


Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, όλοι οι γονείς, ανησυχούνε για τις ιώσεις που μπορεί να κυκλοφορούν, ενώ αρρωσταίνουν με την ιδέα, ότι μπορεί να κολλήσει το δικό τους παιδί μια από αυτές. Με κάθε τρόπο, προσπαθούν να προστατέψουν τους νεαρούς οργανισμούς!

GoSSip: Χωρισμός σοκ στην ελληνική σόουμπιζ!


Ένα από τα άλλοτε πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, δεν είναι πια μαζί!

ΟΑΕΔ: Ποιοι δικαιούνται το ειδικό εποχικό επίδομα


Ξεκινούν από την Τετάρτη 1η Οκτωβρίου οι ηλεκτρονικές υποβολές των αιτήσεων από τους δικαιούχους στον ΟΑΕΔ , για την καταβολή του ειδικού εποχικού επιδόματος.
Οι δικαιούχοι μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους από την 1η Οκτωβρίου και ώρα 10:00 έως την 1η Δεκεμβρίου και ώρα 13:30. Η δε παραλαβή των δικαιολόγητικών θα πραγματοποιείται έως τη λήξη του ωραρίου εργασίας.

Βουτάει στα «βαθιά νερά»των κυκλωμάτων παιδικής πορνογραφίας η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος


Στα άδυτα των κυκλωμάτων παιδικής πορνογραφίας βουτάει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και ο προϊστάμενος της Μανώλης Σφακιανάκης. Με «κατοχυρωμένα»  ψεύτικα προφίλ ανηλίκων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook παγιδεύει παιδόφιλους και παιδεραστές που πιάνονται στο «δόλωμα». Και αυτή, είναι μόνο η αρχή, καθώς στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ετοιμάζουν μια παγκόσμια πρωτοτυπία που θα βάλει «μπλόκο» στους παιδόφιλους.

Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ: Τις επόμενες ημέρες η τελευταία πληρωμή ►Δείτε ποιοι θα πληρωθούν

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ: Τις επόμενες ημέρες η τελευταία πληρωμή ►Δείτε ποιοι θα πληρωθούν

Τις επόμενες δύο εβδομάδες οι δικαιούχοι που δεν έχουν πάρει μέχρι και την προηγούμενη πληρωμή το κοινωνικό μέρισμα θα το δουν στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς αφού απο την 1η Οκτωβρίου και μέχρι τις 10 του μήνα θα γίνει η τελευταία πληρωμή.

ΣΟΚ: Συνελήφθη 61χρονος παιδόφιλος στη Θεσσαλονίκη!

ΣΟΚ: Συνελήφθη 61χρονος παιδόφιλος στη Θεσσαλονίκη!

Μια σημαντική επιτυχία σημείωσε το τμήμα προστασίας ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης προϊστάμενος της οποίας είναι ο Δημήτρης Μπουραζάνας, συλλαμβάνοντας στη Θεσσαλονίκη έναν 61χρονο ο οποίος προέβη σε προτάσεις ασελγών πράξεων προς  8χρονο ανήλικο μέσω facebook. 

Κοριτσάκι χτυπήθηκε από καλώδιο ρεύματος ενώ έπαιζε σε πλατεία

Κοριτσάκι χτυπήθηκε από καλώδιο ρεύματος ενώ έπαιζε σε πλατεία

Δημόσια συγνώμη ζήτησε σήμερα η υπηρεσία Ηλεκτροφωτισμού του δήμου Πατρέων από την οικογένεια του τρίχρονου κοριτσιού, που χτυπήθηκε την περασμένη Κυριακή από γυμνό καλώδιο ρεύματος, στην πλατεία Αγίας Σοφίας.

ΕΝΦΙΑ: Δείτε ποιοι απαλλάσσονται ►Προϋποθέσεις & Προθεσμίες


Αντιμέτωποι με τον νέο φόρο ακινήτων έρχονται χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων, οι οποίοι είτε θα φορολογηθούν για πρώτη φορά με τον ΕΝΦΙΑ είτε θα λάβουν “φουσκωμένο” εκκαθαριστικό, όντας σε μια από τις κατηγορίες που χαρακτηρίζονται ως οι χαμένοι των αλλαγών στη φορολογία ακινήτων.

ΟΑΕΔ: Νέα προγράμματα απασχόλησης για 21.620 ανέργους

ΟΑΕΔ: Νέα προγράμματα απασχόλησης για 21.620 ανέργους

Θέσεις απασχόλησης στον ιδιωτικό τομέα για 21.620 ανέργους εξασφαλίζουν δύο νέα προγράμματα του υπουργείου Εργασίας, τα οποία θα υλοποιηθούν άμεσα από τον ΟΑΕΔ.

Όπως δήλωσε, αναφερόμενος στα προγράμματα ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, ανήκουν σε μία «νέα γενιά παρεμβάσεων με διαφορετικά ποιοτικά χαρακτηριστικά σε σχέση με το παρελθόν, ενώ διασφαλίστηκε η συμμετοχή ανέργων από περιφέρειες που αποκλείονταν σε προηγούμενα προγράμματα, όπως η Στερεά Ελλάδα και το Νότιο Αιγαίο».

ΡΟΔΟΣ: 14χρονος μαθητής κουβαλούσε τσεκούρι για να σκοτώσει καθηγήτρια

ΡΟΔΟΣ: 14χρονος μαθητής κουβαλούσε τσεκούρι για να σκοτώσει καθηγήτρια
Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ρόδου από την είδηση ότι ένας 14χρονος μαθητής πήγε στο σχολείο του, έχοντας κρυμμένο στη τσάντα του ένα… τσεκούρι
Το περιστατικό προκάλεσε αναστάτωση στους γονείς των μαθητών σε ένα Γυμνάσιο της Ρόδου από την αποκάλυψη … ότι ένας 14χρονος μαθητής της τρίτης Γυμνασίου έκρυβε στην τσάντα του ένα τσεκούρι και έλεγε ότι σκόπευε να… σκοτώσει την καθηγήτρια των Αγγλικών!

Αυτεπάγγελτη επέμβαση του ΕΟΦ ►Διατάχθηκε έρευνα με αφορμή το άρθρο μας για τα εμβόλια


Την αυτεπάγγελτη επέμβαση του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων προκάλεσε το άρθρο μας με τίτλο «Δείτε πως οι εταιρείες εξαπλώνουν τον καρκίνο μέσω εμβολίων» που δημοσιεύτηκε στο www.goneis.info στις 11 Σεπτεμβρίου 2014.

Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

ΜαΜαΔοΣυΜβΟυΛες: Για new age μαμάδες στην κουζίνα!!!


Η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά… κανείς δεν αντιλέγει. Για τη σύγχρονη εργαζόμενη μητέρα όμως, ο χρόνος είναι ελάχιστος και οι απαιτήσεις καθαριότητας αυξημένες. Η στροφή προς τους οικολογικούς τρόπους καθαρισμού χωρίς χημικά είναι πλέον διαδεδομένη.  Η φροντίδα για την υγεία των παιδιών, το περιβάλλον, αλλά – γιατί όχι – και για την τσέπη, στρέφει όλο και περισσότερες σε εναλλακτικές επιλογές. Οι συμβουλές των παλαιότερων είναι πολύτιμες. Και σε αυτό το θέμα, οι new age μαμάδες έχουν πολλά να μάθουν από τις παλιές νοικοκυρές. Κόλπα και λύσεις καθαρισμού οικολογικές, αλλά και οικονομικές.

ΟΑΕΔ: Ξεκινούν οι αιτήσεις για το εποχικό επίδομα ανεργίας



Τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου, ξεκινάει σύμφωνα με πληροφορίες η υποβολή αιτήσεων στον ΟΑΕΔ από τους δικαιούχους για το ειδικό εποχικό επίδομα ανεργίας. Η διαδικασία θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί το αργότερο έως τα τέλη Νοεμβρίου.

Πες μου το ζώδιό σου να σου πω τι μαμά είσαι!


Η αστρολογία δεν είναι μόνο για να δίνει συμβουλές για το μέλλον σας.
Το Momstrology, το νέο βιβλίο από τις αστρολόγους και αδερφές Οφίρα και Τάλι Έντουτ είναι γεμάτο με όμορφες συμβουλές για γονείς. Μήπως έχουνε πέσει μέσα;

Κριός

ΜαΜα: Φωτογραφίζει την κορούλα της που γεννήθηκε με ένα χεράκι!


Η φωτογράφος Holly Spring δημιούργησε μια σειρά από φωτογραφίες για να γιορτάσει τη δύναμη με την οποία αντιμετωπίζει τη ζωή η κόρη της Violet Spring. Η 5χρονη σήμερα Violet, λόγω κάποιων προβλημάτων, γεννήθηκε με το αριστερό της χέρι όχι πλήρως διαμορφωμένο.

ΜπαΜπας: Αγαπημένες ατάκες μπαμπάδων!


Μπορεί κάποτε να ήσουν ένα αγόρι όλο χάρη, σασπένς και γοητεία, απο τότε όμως που ήρθε στη ζωή σου το μωρό σου ξέρεις τα πάντα γύρω απο την εγκυμοσύνη, τον τοκετό, τον θηλασμό, βρίσκεις σέξι τα σουτιέν θηλασμού και έχεις γνώμη για τον μάρσιπο ή το sling.
Ένας τέτοιος πατέρας έφτιαξε αυτό το βίντεο που πραγματικά μας έκανε να γελάσουμε πολύ. Και μας αρέσουν πολύ οι μπαμπάδες που μιλάνε γι αυτά τα πράγματα (εντάξει όχι μόνο για αυτά)
Το βίντεο είναι στα αγγλικά αλλά μεταφράσαμε τουλάχιστον τις highlight φράσεις του (αδύνατον να τις μεταφράσεις όλες), με κορυφαία εκείνη που λέει:

ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ: Γρήγορες Ερωτήσεις και Απαντήσεις για τον ερχομό του μωρού!


Ε: Μπορώ να κάνω παιδί μετά τα 35;
Α: Ε όχι, 35 παιδιά είναι αρκετά νομίζω

Ε: Ποια είναι η πιο αξιόπιστη μέθοδος να προσδιορίσω το φύλλο του παιδιού μου;
Α: Η γέννηση του

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ: Παντρεύτηκε τη Δευτέρα σκοτώθηκε την Τετάρτη


Τραγωδία χθες το απόγευμα στη θαλάσσια περιοχή Καμάρι Σαντορίνης, όταν στη διάρκεια ελιγμών δύο χειριστών θαλάσσιων μοτοποδηλάτων, αυτά συγκρούστηκαν μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 39χρονος Βρετανός τουρίστας.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ: Δωρεάν PCs, tablets, και internet, για λίγους ►Δείτε Περιοχές – Δικαιολογητικά


Η Ψηφιακή Αλληλεγγύη σε 289.000 που πήραν κοινωνικό μέρισμα τελικά. Σύμφωνα με το πρόγραμμα  οι δικαιούχοι που έλαβαν ή θα λάβουν το κοινωνικό μέρισμα θα μπορούν να προμηθευτούν απο τους παρόχους σταθερής ή κινητής τηλεφωνίας αλλά και απο έμπορους ηλεκτρονικών ειδών δωρεάν Ιντερνετ για ένα έτος αλλά και λαπτοπ και ταμπλετ.

Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ: Ξεκινούν οι εγγραφές παιδιών, επιλαχουσών μητέρων


Βρέθηκε τελικά η λύση για τους παιδικούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ με το πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ για την κάλυψη πρόσθετων θέσεων από τις επιλαχούσες μητέρες.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο υφυπουργός Ανάπτυξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος σε συνεννόηση με το υπουργείο Εσωτερικών και το υπουργείο Εργασίας θα διαθέσει επιπλέον 23 εκατ. ευρω ώστε να μπουν παιδιά των μητέρων που κρίθηκαν επιλαχούσες

ΜπαΜπας: Καλωσόρισε το μωράκι του που γεννήθηκε στο αμάξι! (Video)


Αυτό είναι σίγουρα κάτι που δεν το βλέπεις κάθε μέρα ή τουλάχιστον οι περισσότεροι μπαμπάδες δεν έχουν το κουράγιο να κάνουν ότι έκανε, ο Τζόουνς, ο πρωταγωνιστής του συγκεκριμένου βίντεο.
Όταν ο κατενθουσιασμένος μπαμπάς, κατάλαβε ότι η νέα κορούλα του δεν επρόκειτο να περιμένει μέχρι να φτάσουν στο νοσοκομείο,για να κάνει την έξοδό της, έκανε το απροσδόκητο.
Άνοιξε το κινητό του και άρχισε να τραβά βίντεο την γυναίκα του την στιγμή που γεννούσε.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ: Προφυλακίστηκε η βασανίστρια της ανάπηρης Μαρίας


Μετά την αποκάλυψη για τον απάνθρωπο εγκλεισμό και την κακοποίηση της ορφανής και ανάπηρης Μαρίας Παπαδοπούλου, που έφερε στο φως η δημοσιογραφική έρευνα του «Εθνους της Κυριακής», προφυλακίστηκε χθες η 77χρονη, που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της άτυχης κοπέλας.

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΠΕΙΓΟΝ: Κοινοποιούμε Βοηθάμε να βρεθούν αιμοπετάλια για το 18 μηνών βρέφος!


Επείγουσα ανάγκη για αίμα και αιμοπετάλια έχει ένα βρέφος 18 μηνών, που νοσηλεύεταιστο νοσοκομείο Ελπίδα-Μαριάννα Βαρδινογιάννη. επείγον
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δώσουν αίμα σε οποιοδήποτε νοσοκομείο, στο όνομα Ναταλία Οικονομίδου για το Κέντρο Ειδικών Θεραπειών (ΚΕΘ) Ογκολογικό-Παιδιατρικό «Ελπίδα».
Για αιμοπετάλια, όσοι θέλουν να βοηθήσουν μπορούν να απευθύνονται μόνο στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» μεταξύ των ωρών 09:00-13:00 και στο ΚΕΘ του Ογκολογικού Νοσοκομείου Παίδων «Ελπίδα».

Πα-τέρας αφήνει το μωρό του να.. εξερευνήσει γκρεμό (εικόνες)


Σύμφωνα με μάρτυρες, άφησε το μωρό του να πλησιάσει τον γκρεμό λέγοντας του ότι θα πεθάνει… τελείως αν πάει στην άκρη!
 «Όλα για μία φωτογραφία» θα σκέφτηκε ένας πατέρας και η σύζυγος του όταν αποφάσισαν να φωτογραφήσουν το μωρό τους, στην άκρη ενός γκρεμού.

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ: Επιβάλλουν «χαράτσι» 40% στη διατροφή των διαζευγμένων!


Η Γενική Γραμματεία Εσόδων κατά την εκκαθάριση των φορολογικών δηλώσεων των διαζευγμένων γυναικών οι οποίες κατά τη διάρκεια του 2013 εισέπραξαν από τους πρώην συζύγους τους ποσά διατροφής τα οποία υπερέβησαν τις 5.000 ετησίως, θεωρεί αυτά τα χρήματα εισοδήματα από «ελευθέρια επαγγέλματα» και τα φορολογεί με 26% από το πρώτο ευρώ, αλλα και με επιπλέον προκαταβολή φόρου 55%.

ΜαΜα: Δείτε το ντύσιμο που ταιριάζει στο ζώδιο σας



Να σας αποκαλύψουμε ένα μυστικό;
Κάποιες ενδυματολογικές επιλογές σας είναι πέρα από τον έλεγχό σας. Όχι, δεν υπονοούμε ότι υπάρχουν μαγικές δυνάμεις που σας καθοδηγούν, αλλά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το στιλ σας να επηρεάζεται από τον αστερισμό σας! Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η διάσημη αστρολόγος Susan Miller. 

ΜαΜαΔοΣυΜβΟυΛες: Μπορεί η χρήση φούρνου μικροκυμάτων να προκαλέσει καρκίνο;

ΜαΜαΔοΣυΜβΟυΛες: Μπορεί η χρήση φούρνου μικροκυμάτων να προκαλέσει καρκίνο;

Τα μικροκύματα σήμερα βρίσκουν εφαρμογή σε όλο και περισσότερους τομείς: από τις τηλεφωνικές και τηλεοπτικές επικοινωνίες μέχρι τη θεραπεία πόνων στους μύες.
Ωστόσο, η πιο συχνή εφαρμογή τους γίνεται στους φούρνους μικροκυμάτων, όπου η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία ζεσταίνει σε χρόνο-ρεκόρ τις τροφές.
Είναι επικίνδυνη αυτή η ακτινοβολία και αν ναι κατάπόσο;

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΝΦΙΑ: Δείτε βήμα, βήμα πως θα εκτυπώσετε την οφειλή σας ►Σε 6 δόσεις η πληρωμή

ΕΝΦΙΑ: Δείτε βήμα, βήμα πως θα εκτυπώσετε την οφειλή σας ►Σε 6 δόσεις η πληρωμή

Aπό την ανάρτηση των νέων εκκαθαριστικών ΕΝΦΙΑ, με την παλιά εκκαθάριση, δηλαδή χωρίς τις όποιες εκπτώσεις, φαίνονται οι έξι δόσεις με τις οποίες θα αποπληρωθεί ο φετινός φόρος ακινήτων. Η πρώτη δόση λήγει στις 30 Σεπτεμβρίου, ενώ η τελευταία (έκτη) δόση πρέπει να καταβληθεί το αργότερο έως τις 27 Φεβρουαρίου.


Άμεση παρέμβαση της διοίκησης ΠΑΙΔΩΝ μετά την καταγγελία του Νομικού Προσώπου ΓΟΝΕΙΣ

Άμεση παρέμβαση της διοίκησης ΠΑΙΔΩΝ μετά την καταγγελία του Νομικού Προσώπου ΓΟΝΕΙΣ

Την άμεση παρέμβαση της διοίκησης του Παίδων Πεντέλης προκάλεσε το Εξώδικο που απέστειλε το Νομικό Πρόσωπο Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα «Γονείς» που αφορά ανάρτηση στο Facebook που πραγματοποιήθηκε από προφίλ με στοιχεία Αννα Μιχαλ(…)  στην ομάδα μας Γονείς 

Θυμάστε τις 15 αναμνήσεις από τα θρανία των 80s και των 90s ;

Θυμάστε τις 15 αναμνήσεις από τα θρανία των 80s και των 90s ;



Το πρώτο κουδούνι της χρονιάς χτυπά, τα χαρτάκια Panini κρύβονται βιαστικά στα τσεπάκια της σάκας Παξός, τα πρώτα βρεγμένα βαμβάκια τοποθετούνται στα άδεια κεσεδάκια γιαουρτιών και η αίθουσα μυρίζει κηρομπογιά ανακατεμένη με ξύσματα ξυλομπογιάς Faber Castell.
Έτοιμοι για μια βουτιά στις σχολικές αίθουσες των 80s και των 90s; Οι σχολικές μας τσάντες (που τις λέγαμε σάκες) ήταν μάρκας Παξός, κατασκευάζονταν στην Ελλάδα και τις διαφήμιζε ο Παύλος Κοντογιαννίδης με το μνημειώδες «Παξός και ξερός».

Καλό ταξίδι Φίλιππα, θα σε θυμόμαστε για πάντα…



Πέρασαν κιόλας 12 ημέρες από το μοιραίο πρωινό της Τρίτης 3 του  Σεπτεμβρίου…
Ο δικός μας Φίλιππας Νικολόπουλος και μέλος της ομάδας μας Γονείς ο δραστήριος φίλος και ο καθημερινός συνομιλητής μας,  έχασε τη ζωή του.
Μετρούσε τις μέρες μέχρι την στιγμή του γάμου του με την αγαπημένη του. Η μοίρα όμως του επιφύλαξε ενα τραγικό τέλος μια και το αγαπημένο του χόμπι του στοίχισε τη ζωή. 

Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

ΟΓΑ: Στις 18/9 η κατάθεση των επιδομάτων της 3ης δόσης ►Δείτε το ποσό που σας εγκρίθηκε

ΟΓΑ: Στις 18/9 η κατάθεση των επιδομάτων της 3ης δόσης ►Δείτε το ποσό που σας εγκρίθηκε

Την Πέμπτη 18/9 θα καταβληθεί η Γ δόση στους δικαιούχους των οικογενειακών επιδομάτων ΟΓΑ.
Σε επικοινωνία του www.goneis.info  με υψηλόβαθμο στέλεχος της διοίκησης του Οργανισμού η πίστωση των χρημάτων στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων θα πραγματοποιηθεί από την Τετάρτη αργά το απόγευμα! Επίσης σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ήδη ξεκίνησαν να εμφανίζονται τα εγκεκριμένα ποσά στις δηλώσεις Α21 των δικαιούχων.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ: 42.879 οι ανοικτές θέσεις στους δήμους μέσω Κοινωφελούς εργασίας

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ: 42.879 οι ανοικτές θέσεις στους δήμους μέσω Κοινωφελούς εργασίας

Με επιστολή που στέλνει στις νέες δημοτικές αρχές το ΥΠΕΣ καταρτίζει τις θέσεις που θα περιλαμβάνει η προκήρυξη του ΟΑΕΔ για τις προσλήψεις με την Κοινωφελή Εργασία στους δήμους .Οι θέσεις που έχουν ζητήσει οι δήμοι αφορούν υπαλλήλους γενικών καθηκόντων , διοικητικούς υπαλλήλους , βρεφοκόμους και βρεφονηπιοκόμους , προσωπικό καθαριότητας , υπαλλήλους πληροφορικής αλλά και πλήθος άλλων ειδικοτήτων που θα ζητηθούν για πρόσληψη με τα γνωστά και ως πεντάμηνα. 

Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΝΦΙΑ: Δείτε πότε θα πληρώσετε και αν το εκκαθαριστικό σας είναι σωστό

ΕΝΦΙΑ: Δείτε πότε θα πληρώσετε και αν το εκκαθαριστικό σας είναι σωστό

Όλες οι ημερομηνίες και τα βήματα για να αποφύγετε τα λάθη
Μετά την υπερψήφιση της τροπολογίας για τον ΕΝΦΙΑ, το Υπουργείο Οικονομικών αναμένεται να αναρτήσει στο Taxis τα νέα, διορθωμένα εκκαθαριστικά.
Πώς όμως θα καταλάβετε αν στην περίπτωσή σας υπάρχουν διορθώσεις και μάλιστα στο τέλος του μήνα θα πληρώσετε τη σωστή δόση;

ΔΙΑΤΡΟΦΗ: Προτάσεις για το καθημερινό κολατσιό των παιδιών!

ΔΙΑΤΡΟΦΗ: Προτάσεις για το καθημερινό κολατσιό των παιδιών!

Η ισορροπημένη διατροφή, που περιλαμβάνει ποικιλία τροφίμων από όλες τις κατηγορίες, μπορεί να προσφέρει στο παιδί τα θρεπτικά συστατικά και την ενέργεια που είναι απαραίτητα για την ομαλή ανάπτυξη και διατήρηση της υγείας του.
Η παιδική ηλικία είναι μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδος για τη σωστή σωματική και ψυχική ανάπτυξη του ανθρώπου. Εκτός του ότι τα παιδιά, λόγω της ανάπτυξης, έχουν ιδιαίτερες ανάγκες σε ενέργεια και θρεπτικά συστατικά, στην παιδική ηλικία αναπτύσσονται και οι διατροφικές συνήθειες που συνήθως μας συνοδεύουν σε όλη τη μετέπειτα ζωή μας.

Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ: Ένα υπέροχο βίντεο για όλα τα ζευγάρια!

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ: Ένα υπέροχο βίντεο για όλα τα ζευγάρια!

Πόσοι από εμάς θα επιλέγαμε την ζωή που έχουμε σήμερα, αν μπορούσαμε να την «δούμε» μερικά χρόνια πριν;
Πόσα ζευγάρια θα παντρεύονταν;
Πόσα θα αποκτούσαν παιδιά;
Κυρίως, όμως, τι γίνεται όταν μια σχέση που ξεκινά με τις καλύτερες προϋποθέσεις καταλήγει σε πλήξη, απογοήτευση και θυμό;

Συγκλονιστική επιστολή εγκύου σε βουλευτές «Να αποβάλω, να πεθάνω ή να ζητιανέψω για να γεννήσω»

Συγκλονιστική επιστολή εγκύου σε βουλευτές «Να αποβάλω, να πεθάνω ή να ζητιανέψω για να γεννήσω»

Η 28χρονη έγκυος πρέπει να λαμβάνει φάρμακα μέχρι να γεννήσει και αδυνατεί να τα πληρώσει
Μια συγκλονιστική επιστολή απέστειλε στους βουλευτές του Ηρακλείου μια έγκυος γυναίκα, η οποία αδυνατεί να πληρώσει απολύτως αναγκαία για την εγκυμοσύνη της φάρμακα.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Τέλος σε αυτόφωρο και φυλάκιση για χρέη στο δημόσιο

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Τέλος σε αυτόφωρο και φυλάκιση για χρέη στο δημόσιο

Αλλαγές σε έναν κατάπτυστο νόμο του 1990 που αποτελεί ελληνική πρωτοτυπία, καθώς δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε καμία χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μελετά η κυβέρνηση, ώστε να μην πηγαίνουν στη φυλακή οι πολίτες που χρωστούν μικρά ποσά στο Δημόσιο, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα».

Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Επίδομα Ορεινών Περιοχών: Έως 600 ευρώ θα λάβουν οι δικαιούχοι ►Δείτε Προϋποθέσεις – Δικαιολογητικά & Περιοχές

Επίδομα Ορεινών Περιοχών: Έως 600 ευρώ θα λάβουν οι δικαιούχοι ►Δείτε Προϋποθέσεις – Δικαιολογητικά & Περιοχές

Ξεκινούν οι αιτήσεις για το επίδομα ορεινών και μειονεκτικών περιοχών για το έτος 2014 – 2015 που φτάνει έως και τα 600 ευρώ . Το επίδομα για τους κατοικους των συγκεκριμένων περιοχών δίνεται στο πλαίσιο των μέτρων κοινωνικής προστασίας ευπαθών ομάδων του πληθυσμού  προκειμένου να στηριχθούν οικογένειες με χαμηλά εισοδήματα και να αποτραπεί ο κίνδυνος να ερημωθούν ολόκληρα χωριά που βρίσκονται σε ορεινές και μειονεκτικές περιοχές.

ΣΟΚ: Η εξομολόγηση μιας ανήλικης που βιάζεται καθημερινά από Ισλαμιστές αντάρτες


ΣΟΚ: Η εξομολόγηση μιας ανήλικης που βιάζεται καθημερινά από Ισλαμιστές αντάρτες

Πρόκειται για ένα κορίτσι που ανήκει στη φυλή των Κούρδων Yazidi, το οποίο συνελήφθη από τζιχαντιστές και αποκαλύπτει την ακραία κακοποίηση που υφίσταται ως σκλάβα του σεξ στα χέρια των εξτρεμιστών του ισλαμιστών κράτους (IS).
Η μόλις 17 ετών Mayat, (δεν είναι το πραγματικό της όνομά), απήχθη από μέλη της isis στις 3 Αυγούστου κατά τη διάρκεια μια επίθεση στην πόλη της Sinjar. Η ίδια παραμένει με τους απαγωγείς της.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ: Είστε αυστηροί με τα παιδιά; Το test θα σας το αποκαλύψει!

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ: Είστε αυστηροί με τα παιδιά; Το test θα σας το αποκαλύψει!
Μία νέα μητέρα στην προσπάθειά της να μπει το παιδί σε μία πειθαρχία χρησιμοποιεί διάφορες μεθόδους.
Αυτό αν είναι καλό ή όχι δεν μπορούμε να το ξέρουμε, καθώς παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες.
Η αυστηρότητα πρέπει να υπάρχει αλλά με μέτρο. Μέχρι ο γονιός να βρει την ισορροπία αυτή θα περάσει ενδεχομένως από πολλά στάδια. Από τη μία θα είναι πολύ αυστηρός πράγμα που δεν βγαίνει σε καλό και από την άλλη πολύ χαλαρός το οποίος επίσης δεν έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα στην διαπαιδαγώγηση του παιδιού.

7 επιδόματα με μια αίτηση ►Δείτε ποια είναι και ποιους αφορούν


Διπλός ο στόχος για τα υπουργεία Παιδείας και Εργασίας, που ανακοίνωσαν τη δημιουργία ενιαίας ηλεκτρονικής αίτησης για τη χορήγηση επτά επιδομάτων σε φτωχές οικογένειες.
Από τη μία, το υπουργείο Παιδείας θέλει να ελέγξει τη σχολική διαρροή και από την άλλη το υπουργείο Εργασίας να εξοικονομήσει πόρους, σε περιπτώσεις που οι οικογένειες δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για να είναι δικαιούχες.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου, επιλεκτικά, για το επίδομα τέκνων παραδείγματος χάριν, οι γονείς υποβάλλουν φορολογική δήλωση και το έντυπο Α21 όπου καταγράφονται η ηλικία και η εκπαιδευτική βαθμίδα στην οποία βρίσκονται τα παιδιά τους.

GoSSip: «Η Ηλιάδη με κατέστρεψε, με έστειλε φυλακή για χρέη που δεν είχα»


Από δεξί χέρι του αδικοχαμένου επιχειρηματία Μπάμπη Λαζαρίδη βρέθηκε στη φυλακή λόγω χρεών και σήμερα εκτίει την ποινή του, σκουπίζοντας δρόμους και πλατείες, καθώς προσφέρει κοινωφελή εργασία στον Δήμο Ρέντη.
«Από την εποχή που ο Μπάμπης έμπλεξε με την Αγγελική Ηλιάδη καταστραφήκαμε, καθώς μας έπνιξαν τα χρέη!» λέει σε καθημερινή εφημερίδα ο Γιώργος Κόττος.

ΟΓΑ: Νωρίτερα η καταβολή της Γ δόσης των οικογενειακών επιδομάτων

                         

Ένα μήνα νωρίτερα από το προβλεπόμενο στις 18 Σεπτεμβρίου αντί στις 18 Οκτωβρίου θα δοθεί η τρίτη δόση των οικογενειακών επιδομάτων του ΟΓΑ σε 650.000 οικογένειες με 1, 2, 3 και περισσότερα παιδιά με βάση εισοδηματικά κριτήρια.
Το goneis.info για άλλη μια φορά επιβεβαιώθηκε ως προς την ημερομηνία καταβολής των χρημάτων προς τις δικαιούχες οικογένειες σε αντίθεση με τα όσα δήλωνε μέχρι χθές ο αρμόδιος υφυπουργός  Β. Κεγκέρογλου περιφερόμενος στα ΜΜΕ. Οι πιέσεις που ασκήθηκαν απο τους χιλιάδες γονείς οδήγησαν σε έκτακτη σύσκεψη τους φορείς!