Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Κρήτη: 30χρονος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα


Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε το μεσημέρι του Σαββάτου 16 Μαΐου ένας 30χρονος έπειτα από τροχαίο ατύχημα.
Το νέο θανατηφόρο σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 2 το μεσημέρι στο 3ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Ιεράπετρας – Μακρύ Γιαλού.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ: Σκότωσε την 4χρονη κόρη του με παρατεταμένα χτυπήματα


21ετή ποινή κάθειρξης επιβλήθηκε από το δικαστήριο του St. Albans στη Βρετανία στον 31χρονο παιδοκτόνο.
Ο 31χρονος Carl Wheatley κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε για το φόνο της 4χρονης κορούλας του, την οποία υπέβαλε σε «επίμονα, παρατεταμένα χτυπήματα», όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο.

Αφήνουν ελεύθερους τους παιδεραστές!


ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Ο ΛΕΒΕΝΤΟΣ: Η ΕΛΑΣ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙ, Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙ
Η υπόθεση με την επ’ αυτοφώρω σύλληψη του 40χρονου παιδεραστή Φίλιππο Λεβέντο, έχει συγκλονίσει όλη τη χώρα. Και δικαίως, αφού ξαναφέρνει στην επικαιρότητα το τεράστιο ζήτημα της δράσης των βιαστών παιδιών στην Ελλάδα. 

Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ: Δείτε πότε ξεκινούν οι εγγραφές ►Προϋποθέσεις, Δικαιολογητικά


Όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος (2015) γονείς με μικρά παιδάκια περιμένουν την πολυπόθητη προκήρυξη από την ΕΕΤΑΑ για τους παιδικούς σταθμούς με όλες τις προϋποθέσεις και τα κριτήρια ώστε μέσω ΕΣΠΑ να στείλουν τα παιδιά τους δωρεάν σε παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς

ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ: Με εντολή αρχιεπισκόπου η εκκλησία πετάει στο δρόμο 72 οικογένειες

Έλλειμμα φιλανθρωπίας, ή αίσθηση δικαιοσύνης; Παρεξήγηση, ή κόντρα; Μια υπόθεση που κρατά στα χέρια του ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και αφορά 75 οικογένειες (περισσότερα από 300 άτομα) σε οικισμό στη Νέα Μάκρη, ανάβει «φωτιές».

ΟΓΑ: Καταβολή χρημάτων για οικογενειακά επιδόματα έως 24/5


Εως 25 Μαίου θα πληρωθούν τις εκκρεμότητες των προηγούμενων ετών (2013 – 2014) οι δικαιούχοι του ΟΓΑ για τα οικογενειακά επιδόματα ενώ μέσα στην εβδομάδα ανοίγει η αίτηση Α21 στο Taxisnet για τα επιδόματα του 2015