Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

ΟΓΑ: Άλλη μία δέσμευση του διοικητή ΟΓΑ στους ΓοΝεΙς πραγματοποιήθηκε - Της Βίβιαν Ζέρα
























Άλλη μία δέσμευση του διοικητή ΟΓΑ κ. Ξενοφών Βεργίνη στους ΓοΝεΙς πραγματοποιήθηκε.

Όπως ο ίδιος είχε επισημάνει στην ομάδα μας ΓοΝεΙς στις 12/12/2013 με αφορμή επικοινωνία μας για τις επόμενες ημερομηνίες καταβολής επιδομάτων ,
(πατήστε εδώ για να δείτε το άρθρο) ο κ. Βεργίνης είχε δεσμευτεί ότι αυτές θα πραγματοποιούνταν στις 23/12 όπως και έγινε. 

Παράλληλα ο διοικητής ΟΓΑ είχε δεσμευτεί να συζητήσει με την διοίκηση του Οργανισμού πιθανή παράταση υποβολής δηλώσεων Α21 για όσους δικαιούχους είτε δεν πρόλαβαν να καταθέσουν είτε χρειάζεται τροποποιητική η ήδη κατατιθέμενη δήλωση τους. Ακόμα μια δέσμευση του αυτή της παράτασης υποβολής των δηλώσεων Α21 πραγματοποιήθηκε μιας και με την επίσημη ανακοίνωση του Οργανισμού παρατείνετε η ημερομηνία έως τις 31/01/2014.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Οργανισμού «Το σύστημα ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων Α21 θα παραμείνειανοικτό και για ενδεχόμενες διορθώσεις-συμπληρώσεις, εφόσον αυτές δεν έχουν υποβληθεί από τους αιτούντες σε προγενέστερο χρόνο. Επίσης όσοι έχουν υποβάλει όλες τις απαραίτητες διορθώσεις-συμπληρώσεις σε προγενέστερο χρόνο, δεν απαιτείται να καταθέσουν νέα τροποποιητική, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία ελέγχου των αιτήσεών τους από τις υπηρεσίες του ΟΓΑ. 

Καταβάλλονται προσπάθειες ώστε ο έλεγχος των τροποποιητικών να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν.
Μετά τον οριστικό έλεγχο όσοι από τους αιτούντες χορήγησης οικογενειακού επιδόματος, κριθούν δικαιούχοι, θα λάβουν αναδρομικά όλες τις δόσεις του επιδόματος από την ημερομηνία θεμελίωσης του δικαιώματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου