Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

SUPER Κουκλοδιαγωνισμός!!!! 4 κουκλίτσες κουκουβάγιες περιμένουν να τις κερδίσετε!!!


Η μαμά Αναστασία Ξηρομερίτου από το Κουκλοθέτρο Λαμίας μοιράζεται με το blog ΓοΝεΙς και την ομάδα μας στο fb Πολύτεκνοι Τρίτεκνοι ΓΟΝΕΙΣ μοναδικές δημιουργίες από την  εμπνευσμένη συλλογή της δίνοντας τη δυνατότητα στα μέλη μας να συμμετάσχουν σ έναν SUPER ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ, κερδίζοντας 4 από τα υπέροχα χειροποίητα ζωάκια της πιο όμορφης κουκλοσυλλογής !!!! 


Την τιμητική της στην ομάδα μας έχει η κουκουβάγια….Η κουκλίτσες κουκουβάγιες μας καλωσορίζουν στη νέα σχολική χρονιά μια και σε λίγες ημέρες ξεκινά και το σχολειό για τα μικρά μας και το νήπιο για τα πιο μικρά παιδάκια της παρέας μας.
Η δημιουργός Αναστασία Ξηρομερίτου μας έδωσε 4 κουκουβάγιες, 1 μεγάλη (φώτο 1) και 3 μικρές (φώτο 2) ώστε μέσω του διαγωνισμού μας μανούλες αλλά μπαμπάδες της παρέας μας να συμμετάσχουν και να τις κερδίσουν!

Για να συμμετάσχετε στον SuPeR Κουκλοδιαγωνισμό μας αρκεί, να αφήσετε το σχόλιο σας κάτω από την ανάρτηση μας και την ερχόμενη Κυριακή στις 21:00 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση μας. 

Κατόπιν θα αριθμηθούν τα σχόλια με την σειρά που θα εμφανίζονται στην ανάρτηση και εν συνεχεία μέσω του προγράμματος Research Randomizer θα προκύψουν οι τυχεροί του διαγωνισμού μας! Η διαδικασία της κλήρωσης θα καταγραφεί σε βιντεάκι που θα αναρτηθεί την ίδια ημέρα στην ομάδα Πολύτεκνοι Τρίτεκνοι ΓΟΝΕΙΣ.




«Με τις μικρές μας κούκλες προσπαθούμε να σταλάξουμε μέσα στην ψυχή των παιδιών την αγάπη για το ωραίο» Μας λέει η μαμά Αναστασία Ξηρομερίτου, ενώ επισημαίνει «Έργο δύσκολο αλλά και όμορφο . Νιώθουμε όμως την σφοδρή επιθυμία των παιδιών για ένα καλό θέαμα . Ένα θέαμα που δεν θα μείνει μόνο στο χειροκρότημα θα μείνει στην καρδιά και στο νου και θα αποτελέσει αγωγή ψυχής, ψυχαγωγία». 




 
Λίγα λογάκια για την δουλειά της Αναστασίας μας ...

Το κουκλοθέατρο Λαμίας  22 χρόνια τώρα με ευθύνη και αγάπη για το παιδί έχει διοργανώσει εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα! Επί 20 χρόνια  πραγματοποιεί παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα.Με το Θέατρο της κούκλας σαν πυξίδα προσπαθούμε να σταλάξουμε μέσα στην ψυχή τους την αγάπη για το ωραίο. Έργο δύσκολο αλλά και όμορφο. Νιώθουμε όμως την σφοδρή επιθυμία των παιδιών για ένα καλό θέαμα. Ένα θέαμα που δεν θα μείνει μόνο στο χειροκρότημα , θα μείνει στην καρδιά και στο νου και θα αποτελέσει αγωγή ψυχής, ψυχαγωγία. Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για να επιλέξετε από την συλλογή της Αναστασίας πατήστε εδώ ενώ μπορείτε να επικοινωνείτε και στο τηλέφωνο 22310 45006. 

Καλή τύχη μανούλες και μπαμπάδες μας 



Βίβιαν

12 σχόλια:

  1. καλη επιτυχια
    γιαννα α.
    kapagianna@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλη επιτυχία σε όλους. Το παρακολουθώ μέσω ανακοινώσεων του παιδικού.Πραγματικά πολύ καλό! Ματίνα Ξυλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η νουμερο 1 ειναι ουαου μπραβο τελεια δουλεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. thelw to mple gia ton gio mu poly!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πολύ όμορφες κουκουβαγίτσες!elenaiah@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλη επιτυχια σε ολους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ειναι φανταστικες.οι κορες μου θα τη λατρευαν αν κερδιζαμε μια.

    η ομαδα σας υπεροχη παρεπιπτωντως
    χριστινα
    nmronexristina@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. υπεροχες ειναι, πολυ ομορφο δωρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή