Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΑΕΔ: Αναρτήθηκαν τα ονόματα των δικαιούχων του Κοινωνικού Τουρισμού 2013 (λίστα)



Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα και τα ονόματα των δικαιούχων του κοινωνικού τουρισμού ΟΑΕΔ 2013.


Ο αριθμός των ωφελουμένων από το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ κοινωνικός τουρισμός 2013 ανέρχεται στις 110.000 άτομα.
Για να δείτε τους δικαιούχους του προγράμματος ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ (Πίνακες Αποτελεσμάτων Κοινωνικού Τουρισμού 2013 – 2014)
ή Πίνακες Αποτελεσμάτων Κοινωνικού Τουρισμού 2013 – 2014.
ΜΗΤΡΩΟ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ — Αρχείο PDFΑρχείο ZIP
Επώνυμα με
Λατινικούς Χαρακτήρες (Α-Ζ)
Αρχείο XLSΕπώνυμα με
ΕλληνικούςΧαρακτήρες (Γράμμα Α)
Αρχείο XLSΕπώνυμα με Ελληνικούς Χαρακτήρες (Γράμματα Β και Ι)
Αρχείο XLSΕπώνυμα με Ελληνικούς Χαρακτήρες (Γράμμα Κ)
Αρχείο XLSΕπώνυμα με Ελληνικούς Χαρακτήρες (Γράμμα Λ)
Αρχείο XLSΕπώνυμα με Ελληνικούς Χαρακτήρες (Γράμμα M)
Αρχείο XLSΕπώνυμα με Ελληνικούς Χαρακτήρες (Γράμματα Ν εως και Σ)
Αρχείο XLSΕπώνυμα με Ελληνικούς Χαρακτήρες (Γράμματα T εως και Ω)
ΜΗΤΡΩΟ ΠΑΡΟΧΩΝ — Αρχείο PDFΑρχείο ZIP
ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΟΜΕΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ – ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ Αρχείο PDFΑρχείο ZIP
ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΟΜΕΝΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ — Αρχείο PDFΑρχείο ZIP


Στο Μητρώο Δικαιούχων – Ωφελουμένων του Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού 2013-2014, για όσους δικαιούχους – ωφελούμενους έχουν επιλεγεί, εμφανίζονται επιπλέον σε σχετικές στήλες ο μοναδικός ηλεκτρονικός κωδικός αριθμός της επιταγής κοινωνικού τουρισμού καθώς και η ένδειξη «Ε». Οι στήλες «Κ1», «Κ2», «Κ3», «Κ4» αφορούν τα αντίστοιχα κριτήρια μοριοδότησης
Κ1- ΑΤΟΜΙΚΟ/ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΟΙΚ.ΕΤΟΥΣ 2012,
Κ2- ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΤΕΚΝΩΝ
Κ3- ΑΡΙΘΜΟΣ ΗΜΕΡΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΕΤΗ 2010,2011 & 2012
Κ4- ΧΡΟΝΟΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗΣ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ


κατεβάστε το επισυναπτόμενο αρχείο στο τέλος του άρθρου.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Στο Μητρώο Δικαιούχων ? Ωφελουμένων του Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού 2013-2014, για όσους δικαιούχους ? ωφελούμενους έχουν επιλεγεί, εμφανίζονται επιπλέον σε σχετικές στήλες ο μοναδικός ηλεκτρονικός κωδικός αριθμός της επιταγής κοινωνικού τουρισμού καθώς και η ένδειξη «Ε». Οι στήλες «Κ1», «Κ2», «Κ3», «Κ4» αφορούν τα αντίστοιχα κριτήρια μοριοδότησης


Τι παρέχει το Πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για τον κοινωνικό τουρισμό 2013
Αφορά στην επιδότηση διακοπών διάρκειας έως 6 ημέρες (από μία έως πέντε διανυκτερεύσεις) που μπορούν να πραγματοποιηθούν από την 16.09.2013 έως την 31.07.2014 σε τουριστικά καταλύματα που έχουν συμπεριληφθεί στο Μητρώο Παρόχων του ΟΑΕΔ.
Ποια είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν όσοι είναι επιτυχόντες και θα λάβουν τα εισιτήρια κοινωνικού τουρισμού ΟΑΕΔ
Οι επιλεγέντες δικαιούχοι του Προγράμματος Επιδότησης Διακοπών με Επιταγή Κοινωνικού Τουρισμού μπορούν να πραγματοποιήσουν από μία (1) έως πέντε (5) διανυκτερεύσεις οποτεδήποτε επιθυμούν κατά τη διάρκεια του προγράμματος, δηλαδή από 16.09.2013 έως και 31.07.2014.
Επισημαίνεται, όμως, ότι πρέπει να έχουν μεριμνήσει για την ενεργοποίηση της Επιταγής Κοινωνικού Τουρισμού εγκαίρως, ούτως ώστε οι διανυκτερεύσεις που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν - με μέγιστο όριο τις 5 διανυκτερεύσεις – να μην υπερβαίνουν την καταληκτική ημερομηνία του προγράμματος.
Σε διαφορετική περίπτωση θα επιδοτηθούν μόνο για τις διανυκτερεύσεις που πραγματοποιήθηκαν μέχρι και την 31.07.2014.
Ενεργοποίηση της Επιταγής Κοινωνικού Τουρισμού μετά την 31.07.2014 Οι επιλεγέντες δικαιούχοι μπορούν να επιλέξουν οποιοδήποτε κατάλυμα της αρεσκείας τους από το αναρτημένο στη διαδικτυακή πύλη του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) Μητρώο Παρόχων, με την προϋπόθεση το κατάλυμα να μην βρίσκεται στην ίδια Περιφερειακή Ενότητα με αυτήν της μόνιμης κατοικίας τους.
Η «Επιταγή Κοινωνικού Τουρισμού» ενσωματώνει μια συγκεκριμένη οικονομική αξία και ο αποκλειστικός σκοπός της είναι η ανταλλαγή της με υπηρεσίες διαμονής από τους παρόχους σύμφωνα με τους όρους της Δημόσιας Πρόσκλησης.
Το ύψος της οικονομικής αξίας της επιταγής που αποτελεί την επιδότηση του δικαιούχου και των ωφελουμένων είναι ανάλογο με τον τύπο και την κατηγορία του τουριστικού καταλύματος και τον αριθμό των διανυκτερεύσεων που πραγματοποιήθηκαν, με ανώτατο όριο τις 5 διανυκτερεύσεις.
Στην οικονομική αξία της επιταγής του δικαιούχου περιλαμβάνεται το ποσό επιδότησης του δικαιούχου και των ωφελουμένων μελών της οικογένειάς του.
Η «Επιταγή Κοινωνικού Τουρισμού» έχει τη μορφή ενός ηλεκτρονικού μοναδικού κωδικού αριθμού, ο οποίος δημιουργείται αυτόματα από το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (ΟΠΣ) του Οργανισμού και αποτυπώνεται με τα λοιπά στοιχεία των δικαιούχων - ωφελουμένων στο Μητρώο Δικαιούχων – Ωφελουμένων, ισχύει δε αποκλειστικά για τους σκοπούς του συγκεκριμένου προγράμματος μέχρι τη λήξη αυτού (έως και 31.07.2014).
Η επιδότηση μέσω της Επιταγής Κοινωνικού Τουρισμού δίνει τη δυνατότητα στους δικαιούχους να επιλέγουν οι ίδιοι τους παρόχους τουριστικών καταλυμάτων σύμφωνα με τις ανάγκες των ιδίων και των οικογενειών τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου