Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Αυτεπάγγελτη επέμβαση της Εισαγγελίας για το βίντεο ντοκουμέντο στην ομάδα μας

Την Εισαγγελία Αθηνών  επισκεφθήκαμε σήμερα το μεσημέρι προκειμένου να καταθέσουμε το βίντεο ντοκουμέντο που εστάλη στην ομάδα μας μέσω e mail λίγο μετά τα μεσάνυχτα τις 20ης Σεπτεμβρίου. 

Στην Εισαγγελία κατατέθηκε αντίγραφο του συγκεκριμένου βίντεο ντοκουμέντου προκειμένου να διερευνηθούν τυχόν αξιόποινες πράξεις εις βάρος άνδρα της αστυνομικής δύναμης που περιφρουρούσε στο πλαίσιο αστυνόμευσης την πορεία που πραγματοποιήθηκε την ίδια ημέρα στην μνήμη του Παύλου Φύσσα και ο οποίος φαίνεται να χτύπησε πολίτη που συμμετείχε στην ειρηνική διαδήλωση χθες το απόγευμα.  



Το βίντεο που αμέσως δημοσιεύσαμε στην ομάδα μας στο Facebook Πολύτεκνοι Τρίτεκνοι Γονείς προκάλεσε την οργή των μελών της διαδικτυακής μας κοινότητας ενώ την επόμενη ημέρα  μεγάλα site αλλά και ομάδες κοινωνικής δικτύωσης φιλοξένησαν το ντοκουμέντο. 

Τη Δευτέρα θα διαβιβαστεί η υπόθεση για την διενέργεια προανάκρισης στο Τμήμα Ποινικής Διαδικασίας της Εισαγγελίας του Πρωτοδικείου Αθηνών.



ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΑΛΗ


Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

«Ευελπιστώντας να καταδείξετε τον απάνθρωπο τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρονται άνδρες της αστυνομίας σ έναν διαδηλωτή άοπλο που συμμετείχε στην ειρηνική πορεία διαδήλωσης στην μνήμη  του αδικοχαμένου Παύλου Φύσσα σήμερα το απόγευμα , σας στέλνουμε βίντεο όπου καταγράφεται ο άγριος ξυλοδαρμός του.
Δείξτε στον κόσμο την εικόνα ώστε όλοι να καταλάβουν ότι οι εξαγγελίες του υπουργού Δένδια σε συνάρτηση με το βίντεο που έχετε στα χέρια σας δεν ταιριάζουν. Ο κάθε Έλληνας ας βγάλει τα συμπεράσματα του! Ζήτω η Ελευθερία! Τιμή στον αδικοχαμένο Παύλο Φύσσα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου