
Τρίβουμε τα κολοκυθάκια και τα αφήνουμε να στραγγίσουν.
Μέσα σε μια λεκανίτσα βάζουμε τα κολοκυθάκια, το τυρί, τα αυγά, την φρυγανιά τον δυόσμο και το μαϊντανό αλάτι πιπέρι και τέλος το αλεύρι και μετά τα πλάθουμε σε μπαλάκια και τα πατάμε λίγο με το χέρι μας.
Στη συνέχεια τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε σε χαμηλή φωτιά και σερβίρουμε με τυράκι !!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!
Ελένη Αλεξάνδρου
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου