Τα υλικά που θα χρειαστούμε είναι
1 κουτί ζαχαρούχο
1 κουτί σαντιγί Morfat
4-5 κουταλιές της σούπας κακάο
2-3 κουταλιές της σούπας νες καφέ
1 βανίλια αρωματικά
1 σφηνάκι λικέρ η κονιάκ.
ενάμιση πακέτο σαβουαγιάρ
1 κούπα γάλα για το βρέξιμο
Χτυπάμε την σαντιγί Morfat μέχρι να αφρατεύσει σιγά σιγά ρίχνουμε
το ζαχαρούχο στην συνέχεια το κακάο κοσκινισμένο το νες καφέ το λικέρ και την βανίλια
μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά μαζί σε μια πιατέλα τοποθετούμε ένα στεφάνι τσέρκι
με μια στρώση σαβουαγιαρ τα οποία τα έχουμε βουτήξει μέσα σε γάλα λικέρ και καλύπτουμε
όλον τον πάτο και ρίχνουμε την μισή δόση κάνουμε ακόμα στρώση με σαβουαγιαρ και
στην συνέχεια ρίχνουμε όλη την στρώση τελειώνουμε το γλυκό το βάζουμε στο ψυγείο
για αρκετές ώρες.
Καλά επιτυχία με αγάπη!!!
Μαρία Κουφοπαντελλη
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου