Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

14/12 Χριστουγεννιάτικο μαμαδοevent στην Θεσσαλονίκη

  • Η Ria Touliou και οι μανούλες  σας καλούμε στο χριστουγεννιάτικο event μας το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου,που οργανώνουμε με σκοπό να βοηθήσουμε το σύλλογο Λάμψη, το Χαμόγελο του παιδιού ,τους Γιατρούς του κόσμου ,αλλά και μια μανούλα τη Δουσπιρη Ελένη ,που προσπαθεί να βρει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η μικρή της Όλγα ,που μέχρι 1,5 χρόνων ήταν ένα κοριτσάκι γεμάτο ζωή και ξαφνικά άρχισε να παλινδρομεί και μας έχει ανάγκη.
  • Θα υπάρχει και χώρος που οι μανούλες θα μπορούν να παρουσιάσουν τις δουλειές τους και επειδή είναι γιορτές και μπορούμε να φάμε αφοβα,θα έχουμε και ένα πάγκο με τις δικές σας λιχουδιές! 

  • Κοντά μας θα βρίσκονται και άνθρωποι της meducation που θα μας δώσουν τις γνώσεις τους στις πρώτες βοήθειες για τα παιδιά μας. και φυσικά θα υπάρχουν κληρώσεις με δωράκια!!!!! 
  • Για το σύλλογο Λάμψη θα μαζέψουμε τρόφιμα(όχι ψυγείου) Για το Χαμόγελου του παιδιού χαρτικά ,απορρυπαντικά Για τους Γιατρούς του κόσμου, φάρμακα Και για τη μανούλα φίλη μας ,οι λαχνοί της κλήρωσης θα έχουν το συμβολικό αντίτιμο του ενός ευρώ ,ώστε να μπορέσουμε να τη βοηθήσουμε. Επίσης μπορείτε να φέρετε γάλατα ,πάνες και ρούχα για κοριτσάκι 3,5 χρόνων. 
  • Το dream park θα προσφέρει τα μισά έσοδα του στους συλλόγους που θα βρίσκονται εκεί. Θα χαρούμε πολύ να βοηθήσετε και εσείς σε αυτή την προσπάθεια ,ώστε περισσότερα παιδικά χαμόγελα να λάμψουν και φέτος τα Χριστούγεννα! 
  • Σας περιμένουμε ... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου