Σουπίτσα γιουβαρλάκια προτείνω σήμερα για όλη την παρέα στους Γονείς…
Τα υλικά που θα χρειαστούμε:
1 κιλό κιμά
μισό φλιτζάνι ρύζι
μισό φλιτζάνι βούτυρο
λίγο μαϊντανό
2-3 κρεμμύδια μικρά
2 λεμονιά
αλάτι
πιπέρι
λίγο αλεύρι
2-3 κουταλιές της σούπας λαδί
2-3 καρότα
Καλή επιτυχία
Μαρία Κουφοπαντελή
1 κιλό κιμά
μισό φλιτζάνι ρύζι
μισό φλιτζάνι βούτυρο
λίγο μαϊντανό
2-3 κρεμμύδια μικρά
2 λεμονιά
αλάτι
πιπέρι
λίγο αλεύρι
2-3 κουταλιές της σούπας λαδί
2-3 καρότα
Εκτέλεση βάζουμε τον κιμά σε μια λεκανιτσα προσθέτουμε το πλυμένο ρύζι το μαϊντανό το 1 κρεμμύδι το αλάτι το πιπέρι τις 2 κουταλιές της σούπας λαδί και τα ζυμώνουμε όλα πολύ καλά απλώνουμε το αλεύρι σε ένα ταψί πλάθουμε τα γιουβαρλάκια και τα ακουμπάμε στο ταψί βάζουμε το βούτυρο στην κατσαρόλα να κάψει προσθέτουμε τα κρεμμύδια τα καρότα και αμέσως ρίχνουμε στο νερό λίγο αλάτι μόλις πάρει βράσει ρίχνουμε τα αλευρωμένα γιουβαρλάκια και προσθέτουμε νερό για να γίνει πολύ το ζουμί σε μέτρια φωτιά τα αφήνουμε να βράσουνε 1 ώρα
Καλή επιτυχία
Μαρία Κουφοπαντελή
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου