Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Η δική μας Νατάσα Κρητικού μας καλωσορίζει κάθε Δευτέρα στην εκπομπή ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

Τα ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ-3ος ΚΥΚΛΟΣ ΕΚΠΟΜΠΩΝ επιστρέφει κάθε Δευτέρα 23:00-01:00 και σε επανάληψη κάθε Παρασκευή 02:00-04:00 μέσα από τη συχνότητα του περιφερειακού-ψηφιακού καναλιού CHANNEL 9 (και στο ΟΤΕ TV).  

Για άλλη μια χρονιά με θέματα που θα ταράξουν και θα συζητηθούν, μεγάλες αποκαλύψεις και πολλά από αυτά ια πρώτη φορά θα ακουστούν, καταγγελίες μέσα από τη φωνή του κόσμου και ποιοτική ενημέρωση θα φέρουν τα πάνω κάτω…. 

Ανανεωμένοι και δυναμικοί με καλεσμένους που θα μιλήσουν για όλα και ένα επιτελείο γνωστών προσώπων που θα ερευνούν και θα μεταφέρουν το σφυγμό της κοινωνίας αλλά και των πιο ανεξήγητων συμβάντων. 


Ο Ευάγγελος Μπεξής για άλλη μια χρονιά στο τιμόνι και μαζί του η Μαρία Παλληκαρά, η Νατάσα Κρητικού κι ο Μιχάλης Βαρελάς, η επιτυχημένη ομάδα που θα σας κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον, μαζί με τους καλεσμένους που κάθε εβδομάδα θα έρχονται να απογειώσουν τα <<ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ>> ως την καλύτερη τηλεοπτική επιλογή σας στην περιοχή της νοτίου Ελλάδας. Κάθε Δευτέρα 23:00-01:00 στο CHANNEL 9. 

Φέρνουμε τα πάνω κάτω σε όλα τα επίπεδα!!! Στην εκπομπή θα έχει συμμετοχή και ο Ερευνητικός Οργανισμός Ελλήνων με συνεντεύξεις στελεχών του, με τα βίντεο του και τα ρεπορτάζ του καθώς και με την γνώμη του πάνω σε θέματα με το κύρος των ερευνών του !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου