Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

ΓοΝεΙς και ΜΑΜΑΔΟ-group ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό! Σας περιμένουμε όλους!!!




Σήμερα θα σας μιλήσω για δύο πολύ πολύ αγαπημένες μου φίλες που για δεύτερη συνεχόμενη χρόνια ετοιμάζουν κάτι πολύ όμορφο! Η Ειρήνη Καρλάκη και η Κατερίνα Κωνσταντινιδου οι ιδρύτριες του ΜΑΜΑΔΟ-groyp και πολύ πολύ πολύ γλυκά τα κορίτσια ετοίμασαν μια υπέροχη Χριστουγεννιάτικη γιορτή με την βοήθεια τόσο της Νατάσας όσο και της Σταυρούλας που δεν θα δώσει χαρά μόνο στα μέλη του group τους αλλά και σε πολλά παιδάκια που πραγματικά το έχουν ανάγκη! 


Η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή αγάπης θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 14 Δεκέμβρη στις 13:00, στον παιδότοπο Magic City που βρίσκεται Ελευθερίου Βενιζέλου 182 στο Παλαιό Φάληρο…! 

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στην συνάντηση πατώντας εδώ 

Οι ΓοΝεΙς θα είμαστε εκεί δίπλα στα κορίτσια στην πολύ σημαντική τους προσπάθεια και θα ήταν μεγάλη μας χαρά να είστε και εσείς εκεί μαζί μας! Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα να βοηθήσουμε το ίδρυμα που διάλεξαν τα κορίτσια και έχει πραγματικά μεγάλη ανάγκη!


Η λίστα αναγκών του ιδρύματος είναι οι εξής : 

1) ΓΑΝΤΙΑ ΤΥΠΟΥ LATEX ΜΕΓΕΘΗ MEDIUM ΚΑΙ LARGE
2) XYMOI ΜΙΚΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ
3) ΓΑΛΑΤΑ ΕΒΑΠΟΡΕ 
4) ΕΣΩΡΟΥΧΑ (ΦΑΝΕΛΕΣ ΜΕ ΚΟΝΤΟ ΜΑΝΙΚΙ Η ΜΕ ΤΙΡΑΝΤΕΣ) ΜΕΓΕΘΗ LARGE ΚΑΙ XLARGE 

Ακόμα και από ένα πραγματάκι από αυτά να φέρει ο καθένας μας θα γίνουν πολλά μικρά παιδάκια πολύ πολύ ευτυχισμένα!! Φυσικά οι ανάγκες είναι πολύ μεγαλύτερες και έτσι θα γίνει και μια μικρή λαχειοφόρος και τα έσοδα θα δοθούν εξολοκλήρου στο ίδρυμα! 

Για οποιαδήποτε άλλη απορία μπείτε στο event οι ρωτήστε μας!!

Όλους μας, μας περιμένουν πολλές εκπλήξεις, πολλά δώρα για μικρούς και μεγάλους!!!

ΓοΝεΙς και ΜΑΜΑΔΟ-group ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό! Σας περιμένουμε όλους!!!

Βίβιαν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου