Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

ΠρΟτΑσΕις: Χειροποίητα υπέροχα γλυκάκια από το mourlia.gr




H Φιλιώ Σαπουνά μαμά τριών υπέροχων παιδιών μοιράζεται με τους Γονείς τις γλυκιές δημιουργίες της μιας και ασχολείται επαγγελματικά με τη ζαχαροπλαστική. Μέσα από την ιστοσελίδα της στο mourlia.gr που είναι ένας χώρος διαφορετικός από τους άλλους, ένα κέντρο δημιουργίας και διακόσμησης γλυκών μούρλια μπορείτε να δείτε όλα τα γλυκάκια και τουρτίτσες τους...
Κεκάκια ή cupcakes που διηγούνται ένα παραμύθι με τις φιγούρες τους, μπισκοτάκια με άποψη, χρώμα και γεύση πειρασμός, και τουρτίτσες αποκλειστικά και ιδιαίτερα διακοσμημένες για εσάς. 
Blogαρουν, ζυμώνουν, postάρουν, ψήνουν, φωτογραφίζουν, γλασάρουν και δημιουργούν μικρές γλυκές ιστορίες, στο φούρνο αλλά και στο διαδίκτυο. 

Είναι οι Λαρισαίες … γλυκατζούδες Φιλιώ Σαπουνά και Φιλιώ Κυρίτση, οι οποίες μέσα από τη μητρότητα ανακάλυψαν τη ζαχαροπλαστική και ταυτόχρονα νέους επαγγελματικούς ορίζοντες. 

Τα γλυκά τους και τις τουρτίτσες τους θα τα βρείτε στη Λάρισα, Φιλελλήνων 24, τηλέφωνο επικοινωνίας 2410414160, info@mourlia.gr και στο διαδίκτυο στη σελίδα www.facebook.com/mourlia.gr. Αποστολές γίνονται σε όλη την Ελλάδα.


Οι γλυκιές δημιουργίες τους...













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου