Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

4ος SuPeR ΧρΙσΤουΓεΝΝιΑτΙκος ΔιΑγΩνΙσΜος: Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Τα Χριστούγεννα του Ποντικομικρούλη» (Θεσσαλονίκη)



























Οι ΓοΝεΙς σε συνεργασία με την Χ.Α.Ν.Θ δωρίζουν 5 διπλές προσκλήσεις για την παιδική παράσταση «Τα χριστούγεννα του Ποντικομικρούλη» στις 15/12/2013 και ώρα 12:00 π.μ, που θα πραγματοποιηθεί από το Κουκλοθέατρο της ΧΑΝΘ στην Μικρή Αυλαία. 

Λίγα λόγια για το έργο:

Τα φετινά Χριστούγεννα σκεφτήκαμε να τα υποδεχτούμε με μια τρυφερή ιστορία που θα μιλήσει στην καρδιά μικρών και μεγάλων. 

Τα παιδιά θα ταξιδέψουν στο νόημα των Χριστουγέννων με τη βοήθεια της κούκλας τον «Ποντικομικρούλη», που μέσα από χιούμορ και φαντασία, εύκολα θα τα καταφέρει να αγγίξει με ζεστασιά τις ψυχές των παιδιών. 

Ο Ποντικομικρούλης τρυπώνει μέσα στο κουκλοθέατρο μας την παραμονή των Χριστουγέννων και εκεί βρίσκει ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο και αρχίζει να σκαρφαλώνει το δύσβατο δρόμο για την κορυφή. Προσπερνά τα στολίδια-παγίδες για να φτάσει το στόχο του: να αγγίξει το λαμπερό αστέρι στην κορυφή του. Τι λέτε θα τα καταφέρει?

Παραστάσεις:

Οι παραστάσεις δίνονται κάθε Κυριακή στις 12.00 στη Μικρή Αυλαία της ΧΑΝ Θεσσαλονίκης

Γενική είσοδος: 6 ευρώ €

Κάθε καθημερινά πρωινά για σχολεία και παιδικούς σταθμούς 

στη ΜΙΚΡΗ ΑΥΛΑΙΑ ΤΗΣ ΧΑΝΘ ή στο χώρο του σχολείου σας, 

κατόπιν συνεννόησης στα τηλ. 2310 241007 ή στο 6936 985171.

Είσοδος : 6 €

www.puppetry.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου