Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

«Εισιτήριο Ελεύθερης Πρόσβασης» Υποβάλλουμε δωρεάν την αίτηση για μέλη μας Από την Βίβιαν Ζέρα



Θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Υπουργείο Υγείας από πέρσι χορηγεί την δυνατότητα μέσω του προγράμματος «Εισιτήριο Ελεύθερης Πρόσβασης» σε Υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και επιτρέπει να ωφεληθούμε με δωρεάν υπηρεσίες πρόληψης, παρακολούθησης και αγωγής υγείας από τη συγχρηματοδοτούμενη δράση του Υπουργείου μέσω ΕΣΠΑ. 


Επικοινωνείτε μαζί μας ώστε να σας υποβάλλουμε εμείς την αίτηση σας (δωρεάν) για την συμμετοχή σας στο πρόγραμμα του «Εισιτηρίου Ελεύθερης Πρόσβασης» μέσω της ομάδας μας Γονείς
Επίσης μπορείτε να αποκτήσετε το «Εισιτήριο Ελεύθερης Πρόσβασης» και μόνοι σας με αίτηση - εγγραφή σας στην παρούσα εφαρμογή. Αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά και με υποστήριξη των ενδιαφερομένων στα ΚΕΠ. 

Πατήστε για περισσότερες πληροφορίες εδώ

Με το παρόν Πρόγραμμα το Υπουργείο Υγείας μεριμνά ώστε πολίτες που απώλεσαν την ασφαλιστική τους ικανότητα (και ήταν είτε άμεσα είτε έμμεσα ασφαλισμένοι) να αποκτήσουν δυνατότητα-δικαίωμα πρόσβασης σε υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας (επισκέψεις σε ιατρό και εργαστηριακούς ελέγχους) καθώς και σε έλεγχο-παρακολούθηση κύησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου