Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Η ΠόΛη μΟυ: «Αποτυχημένος περιφερειάρχης ο Σγουρός» δήλωσε Ο υπ Εσωτερικών Γ. Μιχελάκης

Κόντρα για την υποστήριξη Σγουρού από την Νέα Δημοκρατία

Αντιδράσεις στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας φαίνεται να υπάρχουν στο ενδεχόμενο το κυβερνών κόμμα να υποστηρίξει τον νυν περιφερειάρχη Αττικής που εκλέχθηκε με την στήριξη ΠΑΣΟΚ στις προηγούμενες εκλογές.
Για το ενδεχόμενο να στηρίξει η ΝΔ την υποψηφιότητα του Γιάννη Σγουρού στην Περιφέρεια Αττικής μίλησε στον Realfm ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης.

«Η επιλογή Σγουρού θα είναι ότι χειρότερο. Είναι ένας κακός περιφερειάρχης, δεν έχει πετύχει στο έργο του. Υπάρχουν πολλά προβλήματα. Με το νέο ΕΣΠΑ, το 30% θα πάει στις περιφέρειες και στους μεγάλους δήμους. Ο κ. Σγουρός εκρίθη και κρίθηκε αποτυχημένος», σχολίασε ο υπουργός.


Σχετικά με τις αλλαγές στην εκλογική διαδικασία, ο κ. Μιχελάκης τόνισε μεταξύ άλλων: «Μέσα στα επόμενα 24ώρα θα έρθει ο νόμος για τις εκλογές. Μια περιφέρεια όλη η χώρα, 4 σταυροί, καθώς και η άρση των κωλυμάτων. Σε ότι αφορά τη Νέα Δημοκρατία, ο κ. Σαμαράς θέλει οι βουλευτές που θέλουν να είναι στο ευρωψηφοδέλτιο να παραδώσουν την έδρα τους», και πρόσθεσε:
«Υπάρχει μια απαγόρευση 15 ημερών για τις δημοσκοπήσεις. Αυτό θα το καταργήσουμε. Ο κάθε ένας έλεγε ότι ήθελε, δημιουργούσε μια σύγχυση. Παιζόντουσαν παιχνίδια με αποτέλεσμα η κοινή γνώμη να βομβαρδίζεται από ανυπόστατες φήμες, όπου η απαγόρευση είχε καταντήσει να φέρνει τα αντίθετα αποτελέσματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου