Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

ΠρΟτΑσΕις: SuPeR Προσφορά από τις «Λιχουδιές από το σπίτι»


«Μυριστήκατε» την νέα προσφορά απ' τις «Λιχουδιές από το σπίτι»; 

Θέλοντας να γιορτάσουν τον 1ο τους χρόνο, μας κάνουν προσφορά: Όσοι γονείς κλείσετε Γάμο-Βάπτιση ή & τα 2 μαζί για Ιούλιο- Αύγουστο- Σεπτέμβρη, θα έχετε δώρο τον στολισμό του τραπεζιού (με τις μπομπονιέρες & το βιβλίο ευχών) 
Επίσης σε προνομιακή τιμή όλη η φωτογράφηση & η βιντεοσκόπηση του μυστηρίου σας με την παραγγελία ολοκληρωμένων πακέτων γάμου & βάπτισης! Τα πακέτα περιλαμβάνουν: 
Προσκλητήρια, μπομπονιέρες, στολισμός, πακέτο κουμπάρου, πακέτο νονού Υπερ προσφορά φωτό-vinteo μόνο με 220 ευρώ! Η τιμή ισχύει για τα μυστήρια που θα κλειστούν μέχρι & 31/3/2014 

Λίγα λόγια για την υπέροχη σελίδα της μαμάς Ελευθερίας Κακουργιώτου Δριμάλα.

Όπως θα δείτε είναι μια σελίδα γεμάτη από χρώματα , παραμύθια και εκπληκτικές γευσεις . 


Ο γάμος και η βάφτιση του παιδιού μας μεταμορφώνονται σε όμορφα παραμύθια. Είναι οι στιγμές που θέλουμε να είναι όλα τέλεια και να μείνουν ανεξίτηλα μέσα μας . Μέσα σ αυτό τον χρόνο πιστεύω ότι το καταφέραμε και παίρνουμε δύναμη να συνεχίσουμε αυτό το πανέμορφο και ονειρικό ταξίδι !!! 

Γι αυτό θέλοντας να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε αυτόν το χρόνο ,οι φίλες -φίλοι που θα κλείσουν γάμο -βάπτιση η και τα δυο μυστήρια μαζί για Ιούλιο -Αύγουστο -Σεπτέμβρη θα έχουν δώρο τον στολισμό του τραπεζιού των μπομπονιέρων και των ευχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου