Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

ΟΓΑ: Στις 18/9 η κατάθεση των επιδομάτων της 3ης δόσης ►Δείτε το ποσό που σας εγκρίθηκε

ΟΓΑ: Στις 18/9 η κατάθεση των επιδομάτων της 3ης δόσης ►Δείτε το ποσό που σας εγκρίθηκε

Την Πέμπτη 18/9 θα καταβληθεί η Γ δόση στους δικαιούχους των οικογενειακών επιδομάτων ΟΓΑ.
Σε επικοινωνία του www.goneis.info  με υψηλόβαθμο στέλεχος της διοίκησης του Οργανισμού η πίστωση των χρημάτων στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων θα πραγματοποιηθεί από την Τετάρτη αργά το απόγευμα! Επίσης σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ήδη ξεκίνησαν να εμφανίζονται τα εγκεκριμένα ποσά στις δηλώσεις Α21 των δικαιούχων.


Όπως είχαμε αποκαλύψει στο  www.goneis.info μετά τις πιέσεις που άσκησε ο υφυπουργός Εργασίας Βασίλη Κεγκερογλου προς τη διοίκηση ΟΓΑ σχετικά με την αλλαγή της ημερομηνίας καταβολής του οικογενειακού επιδόματος και  την αρνητική στάση του διοικητή ΟΓΑ, Ξενοφών Βεργίνη, ως προς την αποδοχή της εν λόγω πρότασης τελικά η απόφαση του Υφυπουργού δεν υπερίσχυσε!
«Αποφασίστηκε να δοθεί η τρίτη δόση αντί στις 18 Οκτωβρίου στις 18 Σεπτεμβρίου. Η εισήγηση η δική μου ήταν ότι πρέπει να δοθεί για τον λόγο ότι ο Σεπτέμβριος είναι φορτωμένος από πολλά βάρη, εισοδηματικά, και δεύτερον γιατί αρχίζει η σχολική χρονιά και η κάθε οικογένεια έχει ανάγκη», δήλωσε ο κ. Βεργίνης.
Δείτε την πορεία της δήλωσης σας  μέσα από την ειδική εφαρμογή «Πληροφορίες Οικογενειακών Επιδομάτων Α21» που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του Οργανισμού

πατώντας εδώ

screenshot_2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου