Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΟΚ: Συνελήφθη 61χρονος παιδόφιλος στη Θεσσαλονίκη!

ΣΟΚ: Συνελήφθη 61χρονος παιδόφιλος στη Θεσσαλονίκη!

Μια σημαντική επιτυχία σημείωσε το τμήμα προστασίας ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης προϊστάμενος της οποίας είναι ο Δημήτρης Μπουραζάνας, συλλαμβάνοντας στη Θεσσαλονίκη έναν 61χρονο ο οποίος προέβη σε προτάσεις ασελγών πράξεων προς  8χρονο ανήλικο μέσω facebook. 


Ο συλληφθείς παιδόφιλος είχε δημιουργήσει ψεύτικο προφίλα στο facebook, όπου προεποιούμενος τον ανήλικο έκανε αιτήματα φιλίας προς άλλους ανηλίκους προκειμένου να προβεί σε ασέλγεια σε βάρος των μικρών παιδιών.
Ωστόσο ο 61χρονος δεν γνώριζε ότι το προφίλ του 8χρονου ανηλίκου στο οποίο μιλούσε είχε δημιουργηθεί από αστυνομικούς, «αιχμαλωτίζοντας» με αυτόν τον τρόπο τον ύποπτο και οδηγώντας στη σύλληψη του.
Κατά τη συζήτηση που είχαν οι αστυνομικοί με τον 61χρονο δέχθηκαν, με το προφίλ ανήλικου αγοριού πάντα, προτάσεις για ασελγείς πράξεις, στοιχεία που επαρκούσαν για να οδηγήσουν στη σύλληψη του. Στη συνέχεια κανονίστηκε ραντεβού συνεύρεσης με τον 61χρονο, στο οποίο όταν εμφανίστηκε οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν.
Σε έρευνες που έγιναν τόσο στο σπίτι που συνελήφθη στην περιοχή Χαριλάου, όσο και σε σπίτι στη Δράμα, βρέθηκε πλήθος ερωτικών βοηθημάτων αλλά και διάφορα ερωτικά σκευάσματα.
Σε βάρος του 61χρονου σχηματίστηκε δικογραφία με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου