Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Άμεση παρέμβαση της διοίκησης ΠΑΙΔΩΝ μετά την καταγγελία του Νομικού Προσώπου ΓΟΝΕΙΣ

Άμεση παρέμβαση της διοίκησης ΠΑΙΔΩΝ μετά την καταγγελία του Νομικού Προσώπου ΓΟΝΕΙΣ

Την άμεση παρέμβαση της διοίκησης του Παίδων Πεντέλης προκάλεσε το Εξώδικο που απέστειλε το Νομικό Πρόσωπο Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα «Γονείς» που αφορά ανάρτηση στο Facebook που πραγματοποιήθηκε από προφίλ με στοιχεία Αννα Μιχαλ(…)  στην ομάδα μας Γονείς 

Στην εν λόγω ανάρτηση το προφίλ με τα ανωτέρω στοιχεία δήλωνε ότι πραγματοποιείται συλλογή ρουχισμού για ανήλικα παιδιά τα οποία νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης στο οποίο, κατά τα λεγόμενα της αναρτήσασας εργάζεται και η ίδια.!
Εμείς ως οφείλαμε από την στιγμή που πρωτίστως δεν ενημερωθήκαμε για την ανάρτηση σύμφωνα με την τακτική διαχειρίσεις της ομάδας μας και όπως αναλυτικά αυτή περιγράφεται στις πληροφορίες μας, αφαιρέσαμε αρχικά της ανάρτηση και εν συνεχεία ζητήσαμε πληροφόρηση από το εν λόγο προφίλ.
Αντί αυτού λάβαμε μηνύματα υβριστικού περιεχομένου ενώ ακολούθησαν και αναρτήσεις στο προφίλ της Μιχαλ(…) συκοφαντικού περιεχομένου κατά του Νομικού Προσώπου της ομάδας και των διαχειριστών!
Σημειώνουμε ότι είναι το δεύτερο περιστατικό επίθεσης που δεχόμαστε μέσα σε διάστημα 7 ημερών με το πρώτο περιστατικό να σημειώνεται από προφίλ νοσηλευτών στην Πάτρα!
Τυχαίο Δεν νομίζουμε !
Η διοίκηση του νοσοκομείου υποσχέθηκε να ερευνήσει σε βάθος την καταγγελία μας και ακολούθως θα διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση.
Πληροφορίες της ομάδας ΓΟΝΕΙΣ
πλ1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου