Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Κέντρο Ειδικών Θεραπειών: ΔΩΡΕΑΝ διαλέξεις από τον Ψυχολόγο Πρόδρομο Ωρολογιάδη



Το Κέντρο Ειδικών Θεραπειών σε συνεργασία με τον Πρόδρομο Ωρολογιάδη Ψυχολόγο και Ψυχοθεραπευτή παιδιών και ενηλίκων θα πραγματοποίηση ένα σημαντικό κύκλο προγραμματισμένων διαλέξεων που ξεκινούν από τις 27/9/2013 και θα λήξει στις 27/6/2014

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής: 
Στις 27/9 θέμα της διάλεξης θα είναι «Η ντροπή ως μειονεκτικό αλλά και ως δημιουργικό συναίσθημα» Στις 18/9 «Η διαχείριση του άγχους στην οικογένεια» Στις 29/11 «Πως μπορώ να συγχωρώ και να συν+χωρώ εμένα και τους άλλους» Στις 20/12 «Εμπιστοσύνη και αυτοεκτίμηση… τρόπος σύνδεσης μεταξύ μας» Στις 24/1/2014 «Όταν τα παιδιά θυμώνουν…» 
Στις 28/2/2013 «Η επιρροή και η παραπληροφόρηση του ίντερνετ σε θέματα υγείας» Στις 28/3/2014 «Η ψυχαναγκαστική – τελειομανής κοινωνία μας» Στις 25/4/2014 «Τα όρια μου, το όριο σου και ο κενός χώρος ανάμεσα μας» Στις 30/5/2014 «Ο φόβος του καρκίνου και του επερχόμενου θανάτου» Ενώ στις 27/6/2013 ο κύκλος των διαλέξεων κλείνει με την τελευταία διάλεξη με θέμα «Η φροντίδα ως μέσο καταπραϋντικό και ως μέσο καταπιεστικό» Να τονίσουμε ότι η είσοδος στις προγραμματισμένες διαλέξεις είναι ΔΩΡΕΑΝ!


Το Κέντρο Ειδικών Θεραπειών βρίσκεται στο Ίλιον επί της οδού Ιδομενέως 99 και τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι τα 210 - 2690596, 6938935748.


Λίγα λόγια για το Κέντρο Ειδικών Θεραπειών

Το Κέντρο Ειδικών Θεραπειών ‘’Κολίντζα Γεωργία ‘’δημιουργήθηκε πριν από έντεκα χρόνια με σκοπό να καλύψει τις θεραπευτικές ανάγκες βρεφών, παιδιών, εφήβων, ενηλίκων και όλης της οικογένειας. 
Οι υπηρεσίες του κέντρου παρέχονται από διεπιστημονική ομάδα θεραπευτών αποτελούμενη από λογοθεραπευτή, εργοθεραπευτή, ψυχολόγο- ψυχοθεραπευτή και ειδικό παιδαγωγό. Όλοι οι θεραπευτές έχουν επιλεχθεί με αυστηρά κριτήρια ώστε να ανταποκρινονται σε υψηλές θεραπευτικές απαιτήσεις, έχουν εξειδικευμένες γνώσεις και ενημερώνονται συνεχώς επάνω στις νέες εξελίξεις. 
Η φιλοσοφία μας είναι ότι ο καθε άνθρωπος είναι μοναδικός και στηριζόμενοι στα δυνατά του σημεία μπορούμε με εξατομικευμένο θεραπευτικό πρόγραμμα, να ενδυναμώσουμε τα αδύνατα σημεία, συμβάλλοντας έτσι στη καλύτερη διάθεση και ποιότητα ζωής σε καθημερινό επίπεδο. 
Μέσω δράσεων (ημερίδες, σεμινάρια, ομιλίες, συγγραφή άρθρων κλπ) προσπαθούμε να ενημερώσουμε το ευρύ κοινό για όλα τα θέματα που αφορούν στο επιστημονικό μας αντικείμενο καθώς η ενημέρωση, οδηγεί στη πρόληψη και την έγκυρη διάγνωση. 

Από τον Ιανουάριο 2013 το Κέντρο οργανώνει ομάδες εποπτείας για νεους συναδέλφους - λογοθεραπευτές. Πιστευουμε ότι η γνώση και η εμπειρία που έχουμε κατακτήσει όλα αυτά τα χρόνια, θα αποτελει σημαντικό εφόδιο για την αρχή της επιστημονικης τους σταδιοδρομίας και είναι μεγάλη χαρά για εμάς να τα μοιραστούμε μαζί τους. 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου