Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Πρόταση «ΑΙΣΧΟΥΣ» του ΟΓΑ για περικοπή επιδομάτων



Του Κώστα Μιλόβα-

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας από υψηλόβαθμο στέλεχος στον ΟΓΑ το επόμενο διάστημα ο οργανισμός θα αποστείλει σχέδιο πρότασης αλλαγής του ισχύοντος νόμου προς το υπουργείο Εργασίας προτείνοντας μεταξύ άλλων τη μείωση των εισοδηματικών κριτηρίων τα οποία αν τελικώς υιοθετηθούν  θα αποτελέσουν και την αφορμή να στερηθούν τα οικογενειακά επιδόματα χιλιάδες οικογένεια από το 2014.

Το επιχείρημα της διοίκησης ΟΓΑ για την υποστήριξη της άθλιας πρότασης της είναι ότι ούτως ή άλλως, και σήμερα η νομοθεσία προβλέπει ότι δεν καταβάλλεται οικογενειακό επίδομα σε όσους έχουν οικογενειακό εισόδημα άνω των 45.000 ευρώ. 

Το σενάριο δημιουργεί ακόμη έναν πονοκέφαλο στις οικογένειες που εισπράττουν σήμερα το οικογενειακό επίδομα περνώντας κυριολεκτικά απο 40 κύματα ατελείωτης γραφειοκρατίας. 

Με αφορμή λοιπόν αυτή την πληροφόρηση θα θέλαμε την συμπαράσταση όλων σας με την προσθήκη φίλων σας γονιών στην ομάδα μας ΓΟΝΕΙΣ
ώστε να είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε νομική δράση απέναντι στις προτεινόμενες αντικοινωνικές αλλαγές που ενδέχεται να προτείνει ο Οργανισμός, εξυπηρετώντας έναν και μόνο σκοπό: Να περιέλθουν οι οικογένειες μας σε πλήρη ένδεια και εξαθλίωση 

ΕΛΑΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου