Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

► Για τα δεκάδες απλήρωτα μέλη μας ΓοΝεΙς ►Άμεση η παρέμβαση του διοικητή ΟΓΑ -του Κώστα Μιλόβα


Πολλά τα μηνύματα και δεκάδες τα σχόλια απογοήτευσης στην ομάδα μας ΓοΝεΙς λόγο της μη καταβολής χρημάτων στις οικογένειες των μελών μας.

Επειδή ακόμα δεν έχουν ενημερωθεί οι τραπεζικοί λογαριασμοί ας μην στενοχωριόμαστε και πολλώ δε, να μην απογοητευόμαστε! 

Θα περιμένουμε μέχρι την Δευτέρα και ακολούθως θα καταθέσουμε αίτημα στον ΟΓΑ που από κοινού θα έχουμε συντάξει με όλα εκείνα τα μέλη μας που δεν τους έχει καταβληθεί, όλο ή δόσεις του επιδόματος, ζητώντας από τον διοικητή 
με προσωπική του παρέμβαση προς την αρμόδια Δ/νση Κλάδου Οικογενειακών Επιδομάτων να διερευνήσει τους λόγους που μέλη μας αποκλείστηκαν από τις μέχρι σήμερα καταβολές χρημάτων και άλλα μέλη μας ενώ οριστικοποιήθηκε ο έλεγχος των διορθωτικών τους δηλώσεων Α21 έμειναν και εκείνοι εκτός πληρωμών (!)

Βρισκόμαστε κοντά σας από τον Αύγουστο και 4 μήνες τώρα έχουμε αναμεταξύ μας δημιουργήσει μια δυνατή σχέση επικοινωνίας και εμπιστοσύνης μιας και πάντοτε η πληροφόρηση μας ήταν και είναι έγκυρη και ακριβείς. 

Δυστυχώς πολλοί ΓοΝεΙς ενημερώθηκαν λάθος από τα λογιστικά γραφεία τα οποία διεκπεραίωσαν τις δηλώσεις τους Α21 και είτε δεν τους καταβλήθηκαν χρήματα είτε αυτα που πήραν ήταν λιγότερα από τον υπολογισμό των «ειδικών» . 
Οι πληρωμές θα συνεχιστούν έως τον Φεβρουάριο του 2014 σε μια προσπάθεια εξόφλησης των οφειλομένων όπως δήλωσε στην ομάδα μας ο διοικητής του ΟΓΑ στις 12/12 υποσχόμενος παράλληλα ότι στις 23/12 θα καταβληθούν τα επιδόματα όταν τα «φαντάσματα» της ενημέρωσης μιλούσαν με πιθανότητες… Εμείς εδώ το φωνάξαμε και έτσι και έγινε… 

Και επειδή η Συμμαχία μας δεν μένει στα λόγια επισημαίνουμε ότι είμαστε πανέτοιμοι από το νέο έτος να αναλάβουμε την υποβολή δηλώσεων Α21 ΔΩΡΕΑΝ σε όλα τα μέλη μας που το επιθυμήσουν ! Και να θυμάστε ότι όπως μας έχει διδάξει η ιστορία στο τέλος οι ΣΥΜΑΧΙΕΣ ΝΙΚΑΝΕ -

Άρθρα
Ο Διοικητής ΟΓΑ Ξ. Βεργίνης στους ΓοΝεΙς : Στις 23/12 η 4η δόση και τα αναδρομικά στους νέους δικαιούχους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου