Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

ΟΠΕΚΕΠΕ: Μετά τον έλεγχο ΑΦΜ καταβάλλονται τα χρήματα


Επιμέλεια: Νικολέτα Ψωμιάδου--

Πληρώθηκαν σήμερα από τον ΟΠΕΚΕΠΕ 669.163 αγρότες την δεύτερη δόση των επιδοτήσεων στο πλαίσιο της ενιαίας ενίσχυσης 2013 και ο Οργανισμός έχει αναπτύξει ηλεκτρονική εφαρμογή ώστε οι δικαιούχοι να κάνουν έλεγχο για την πληρωμή.

Συγκεκριμένα μέσω της διαδικτυακής υπηρεσίας του ΟΠΕΚΕΠΕ, οι δικαιούχοι μπορούν να ενημερώνονται, τόσο για το ποσό από τις επιδοτήσεις που έχουν λάβει από την ενιαία ενίσχυση 2013 , όσο και για τυχόν προβλήματα ή σφάλματα κατά την υποβολή της αίτησης και για τα οποία δεν κατέστη δυνατή η εξόφληση της.

Για να πραγματοποιηθεί ο έλεγχος χρειάζεται το ΑΦΜ το ΑΜΚΑ και τα τελευταία τέσσαρα ψηφία της ταυτότητας του δικαιούχου. Επίσης όσοι αγρότες έχουν δηλώσει το κινητό τους στην δήλωση της ΟΣΔΕ θα λάβουν ενημερωτικό μήνυμα για την πληρωμή της Ενιαίας Ενίσχυσης Έτους 2013 από τον ΟΠΕΚΕΠΕ. 

Η εν λόγω ψηφιακή υπηρεσία υλοποιήθηκε στα πλαίσια του έργου ‘Υψηλής Προστιθέμενης Αξίας Αγροτικές Ψηφιακές Υπηρεσίες (eΥπΑΑΤ)’ που χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ‘Ψηφιακή Σύγκλιση’. 

Επιπρόσθετα, οι δικαιούχοι μπορούν να πληροφορούνται για το ποσό πληρωμής και από την τηλεφωνική γραμμή 1540.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου