Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

ΑΠΟΨΕΙΣ: Ως πότε εσείς οι μεγάλοι θα μας επιβάλλετε με τις παλαιοκομματικές αντιλήψεις σας το «αόριστο» στη ζωή μας;


Της Ελισάβετ Παπαδοπούλου -

Μέρες τώρα θέλω να γραψω και να εκφράσω όλα αυτά που νιώθω ότι κυριεύουν την καθημερινότητα μου την ζωή μου αλλά και την οικογένεια μου, όσον αφορά το πολιτικό θέμα που προωθείτε από την εφαρμοζόμενη πολιτική των μνημονιακών κομμάτων που μας διοικούν! 


Περνάμε δύσκολα τα παιδιά της ηλικίας μου και όλοι οι φοιτητές διότι σε αυτή την χώρα, έτσι όπως την κατάντησαν δεν υπάρχει μέλλον για εύρεση εργασίας! 

Όλοι κινούνται μέσα σε αυτό το τρυπάκι με το μέσον! 

Ήρθε η στιγμή που ενηλικιώθηκα και στις επόμενες εκλογές θα ψηφίσω, το ζήτημα είναι τι θα ψηφίσω με όλα αυτά τα «δήθεν» ότι θα υπάρξει εργασία για εμάς στο μέλλον.. 
Πως θα υπάρξει κάτι τέτοιο, όταν αναγκάζονται νέα παιδιά να παρατήσουν την οικογένεια τους, την χώρα τους και να ξενιτευτούν σε μία άλλη χώρα που υποτίθεται οτι θα έχουν καλύτερο μέλλον ;

Πολλοίς κόσμος ψηφίζει όλους αυτούς ανεξαρτήτως κομμάτων και αποδέχεται ότι η Χ.Α είναι εγκληματική οργάνωση. Δεν λέω πως είναι το κόμμα που θα μας σώσει και προφανώς οι περισσότεροι το ψηφίζουν και θα το ψηφίσουν λόγω αντίδρασης με όλα αυτά που μας συμβαίνουν στην καθημερινότητα μας από τις πολιτικές όλων αυτών που κάποιοι άλλοι μας επέβαλαν να διοικήσουν τις ζωές μας! 

ΩΣ ΠΟΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΤΟ «ΑΟΡΙΣΤΟ» ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ; 

ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου