ΥΛΙΚΑ 1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό (εγώ βάζω το 2% λιπαρά) στο ίδιο κεσεδάκι σχεδόν 3/4 σπορέλαιο 2 γεμάτες κ.σ. μαργαρίνη 2 αυγά από τα οποία τον 1 κρόκο θα τον κρατήσουμε για να αλείψουμε τα τυροπιτακια πριν το ψήσιμο 500 γρμ φαρίνα ή 500 γρμ αλεύρι + 1 φακελάκι μπεικιν
για τη γέμιση 250 γρμ τυρί φέτα 250 γρμ τυρί κίτρινο πιπέρι μαύρο φρεσκοτριμμένο
λίγο σουσάμι προαιρετικά
Στη λαμαρίνα του φούρνου στρώνουμε χαρτί ψησίματος και προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Αναμιγνύουμε σε μπολάκι τα υλικά της γέμισης (αν θέλετε εδώ, μπορείτε να προσθέσετε και 1-2 κ.σ. γιαούρτι)